Höst- och vinterprogram 2019/2020

KINDA HÄST kan erbjuda en individuell träning för motionsryttare och tävlingsryttare i alla åldrar. Även instruktörer och tränare kan få en vidgad syn på träningens möjligheter.

KINDA HÄST kan erbjuda skolade hästar, som är känsliga för ryttarens sits. Du kan även medföra egen häst (stallplats finns).

ÖVRIG VERKSAMHET

  • PRIVATLEKTIONER
  • DRESSYRGRUPPER
  • HELGKURSER
  • HOPPÖVNINGAR
  • TÖMKÖRNING
  • TERAPIRIDNING
  • HÄSTBO´N  vid SLÄTMON (begagnade hästartiklar)

HÖSTENS  HELGKURSER  2019 

Helgkurser kan numera specialbeställas! Har du/ni önskemål på ett speciellt upplägg, så försöker vi tillhandahålla en sådan kurs. Du kan välja på antal dressyrlektioner, teorilektioner. Dressyrlektionerna är inriktade på sitsens betydelse oavsett vilken utbildningsnivå som ekipaget har.

NYHET!
Under snart 20 år har vi anordnat populära helgkurser med möjlighet att träna lite tävlingskänsla. Först i dressyrprogram och banhoppning och så småningom i Caprilli.
Nu förkortas träningen till en dag (se nedan) och tävlingskänslan kanske har försvunnit men träningsivern finns ju kvar.

ÖVRIG  VERKSAMHET

DRESSYRGRUPPER:          vecka 35 – 50  (kvällsgrupper må.-to.kväll)

PRIVATLEKTIONER :        bokas individuellt  (även unghästar)

HOPPTRÄNING:                 lördagen den 14/9, 26/10 (se nedan),  23/1, 14/12

LÖSHOPPNING:          anordnas vissa fredagar eller helgdagar – boka tid

TERAPIRIDNING:               vi försöker att hjälpa kroppen till självhjälp. Rek. vanligen via sjukgymnast.

TÖMKÖRNING:                             söndagen den 29/9,  20/10,  17/11.

TRÄNA BANHOPPNING:     den 26 oktober. Hoppträning av bana och direkt i anslutning till träningen hoppar deltagarna banan. Eftersamling”

TRÄNA DRESSYRPROGRAM:  den 12 oktober. Programträning och direkt i anslutning till träningen rider deltagarna upp sitt program. ”Eftersamling”.

TRÄNA CAPRILLI:      den 9 november. Dressyr och lite hoppning i samma program! Träning av det kombinerade programmet och uppridning av detta i anslutning till träningen. ”Eftersamling”.

INFORMATION/ANMÄLAN: Maggi von Wachenfeldt, tel. 0494-50031, kindahast@gmail.com. Även anslag i stallet.

VÄLKOMMEN!!!